ONTDEK “OM”, DE NIEUWE CONCERTZAAL IN SERAING!

Welkom in de wereld van de muziek, waar elke noot en elk geluid ons meevoert naar een andere wereld. En vandaag stellen we met plezier onze nieuwe concertzaal “OM” (voor “Ougrée-Marihaye”) voor, die haar deuren zal openen op 04 oktober 2023!

Het gebouw in Seraing, in de voormalige feestzaal van Cockerill, is onlangs door de stad Seraing gerenoveerd om er een muzikaal en cultureel centrum van te maken. In totaal kunnen er meer dan 2.000 mensen tegelijkertijd terecht in de verschillende zalen van het complex, die allemaal zijn uitgerust met een ultramoderne geluidsinstallatie, hoogwaardige toneelverlichting en een complete infrastructuur om internationaal bekende artiesten te ontvangen. De Trasensterzaal, de hoofdzaal van het gebouw, biedt plaats aan 1700 personen en is daarmee uniek in Wallonië.

Onze wens voor deze nieuwe zaal is om het hele jaar door een eclectisch en kwalitatief programma te hebben, en tegelijkertijd een plaats te bieden waar fans hun liefde voor muziek kunnen delen en samen onvergetelijke momenten kunnen beleven. We kunnen nu al de eerste namen van ons openingsprogramma aankondigen: Vitalic, Selah Sue, Dub Inc, Oootoko. Meer namen zullen in de komende weken worden toegevoegd!

Naast een gevarieerd muziekprogramma gedurende het hele jaar, biedt OM een uitzonderlijke locatie voor bedrijfsevenementen, gala’s, conferenties en privé-recepties. Onze faciliteit is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van alle soorten bedrijven, met flexibele ruimtes die kunnen worden aangepast aan verschillende eisen. De gemakkelijke toegang en het grote aantal beschikbare gratis parkeerplaatsen (meer dan 900 in de omgeving) zijn ook echte troeven.

De ticketverkoop voor de eerste concerten wordt geopend op vrijdag 31 maart om 11 uur. Wacht niet te lang om uw tickets te kopen, om de kans op een uitzonderlijke muzikale ervaring in deze nieuwe concertzaal niet te missen!