ACID ARAB LIVE bij L’OM op 22 november 2024

De leden van Acid Arab willen een plek creëren voor de Arabische cultuur in de wereld van de hedendaagse elektronische muziek. Ze hebben hun stijl geduldig verfijnd door te reizen en samen te werken met artiesten uit het hele Middellandse Zeegebied.

Dit formidabele Frans-Algerijnse collectief is geboren in de transculturele ketel die Parijs is, en is het resultaat van een ontmoeting tussen Pierre-Yves Casanova, Nicolas Borne, Hervé Carvalho, Guido Minisky en Kenzi Bourras. Dankzij hun onweerstaanbare mix van krachtige elektronische muziek en Arabische en Midden-Oosterse klanken, heeft deze Parijse groep de podia in vuur en vlam gezet en een Frans en internationaal publiek voor zich gewonnen.

Van Algerijnse gasba tot Anatolische trance, via synthetische dabkeh, bionische raï en vele andere stijlen, echt of verzonnen, Acid Arab heeft een scala aan kleuren geïncorporeerd en doorbreekt de grenzen tussen genres. Met hun weelderige nieuwe album verleggen ze de grenzen en breiden ze hun muzikale territorium nog verder uit.

Tickets beschikbaar op 20 september om 11 uur!