GHINZU

8 juni 2024 • OM

  • GHINZU

GHINZU

TERUG VOOR DE 20E VERJAARDAG VAN “BLOW

GHINZU maakt een comeback om de 20e verjaardag van hun iconische album “BLOW” te vieren met een reeks uitzonderlijke data, waaronder een optreden in OM op 8 juni 2024.
De band heeft zich altijd onderscheiden door zijn unieke, energieke stijl en concerten met een ongelooflijke intensiteit, geleid door het charisma van leadzanger John Stargasm en zijn band van muzikanten.
Het album ‘Blow’ blijft een meesterwerk in de discografie van GHINZU.
Het werd uitgebracht in 2004 en markeerde een beslissend keerpunt in de carrière van de band, waardoor ze de internationale muziekscène binnenkwamen.
“Blow” is een boeiende fusie van alternatieve rock, new wave en electro, geroemd om zijn creativiteit en originaliteit. De nummers op dit album worden gedreven door krachtige melodieën en suggestieve teksten, die een intense luisterervaring creëren.
Enkele van de meest memorabele nummers zijn “Dragster Wave” en “Do You Read Me?
Dit album stelde GHINZU in staat om een nieuw publiek te veroveren en hun reputatie als innovatieve en essentiële rockband te consolideren.
Blow blijft een collector’s item voor fans van alternatieve rockmuziek en blijft nieuwe generaties artiesten inspireren.